Kreditvärdighet

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Soliditet

Det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få är AAA. Bland annat krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.
Lättklinkerbetong AB är innehavare av AAA. Det betyder att vi bedöms ha högsta kreditvärdighet.

Läs mer på Soliditets hemsida >>

 

 

Nordcert 

Nordcert

Nordcert disponerar över certifieringsmärkena BBC, SBS och Nordcert. Produktcertifieringarna mot dessa märken bestyrker att produkternas egenskaper är i överensstämmelse med angivna standarder och byggregelverkens krav.
Den fortlöpande certifieringsverksamheten består bland annat av besiktningar, där produktionsanläggningarna återkommande besöks.
Certifierade produkter innebär förenklad mottagningskontroll för köpare, vid fabrik respektive byggplats, genom att provning och kontroll av produkterna redan utförts och deklarerats av leverantören.

Läs här om certifierade företag >>

Läs mer på Nordcerts hemsida >>

 

 

Ansvarsrett_logo_rgb_liten 

Sentral Godkjenning

Med sentral godkjenning visar man att företaget har kompetens, erfarenhet och system som är anpassade till verksamhet i byggbranschen.
Denna certifiering ger lättare och snabbare administration av lokala godkännande, t.ex. inom kommuner, för ansvar i varje byggprojekt.

Läs mer om Sentral Godkjenning här >>

 

  
StartBANK

StartBANK

StartBank är ett gemensamt kvalificeringssstem som används av inköpare inom byggbranchen, förvaltning, försäkringar och fastigheter i Norge. StartBANK innebär en sorts typgodkännande av företag, dvs att man uppfyller givna minimikrav och har ordning på arbetsmiljö, skatter, redovisning m.m

Läs mer om StartBANK här >>

Dela på:
EPiTrace logger