Nyhetsutskick nr 2 2017

Nyhetsutskick 1 2017

Lättklinkerbetong levererar prefabricerade betongelement till små och stora projekt. Med kunden i fokus, levererar och monterar vi kundanpassade helhetslösningar med väggar och grunder. Vi levererar "just in time" för att skapa en effektiv arbetsgång. Vi finns med från första rådgivningen och tillverkning till slutmontage på byggplatsen. Att bygga i betong innebär att du som kund får ett miljövänligt material som är beständigt, fukttåligt, ljud- och värmeisolerande, brandsäkert och hälsosamt.


Nyhetsblad 2 2017

Lättklinkerbetong får utmärkt resultat efter Nordcertbesök

På Lättklinkerbetong har vi valt att certifiera mot produkt, vilket innebär ett certifieringskrav där både tekniska och administrativa kravregler omfattas. Under våren utförde Nordcert ett av sina regelbundna besök i vår fabrik i Ucklum. 

 

Läs mer om Nordcerts besök

Nyhtesblad 2 2017

Vi är i mål och producerar för fullt

Den 10 juni invigde Lättklinkerbetong sina nya tillbyggnader i Ucklum. Vår anläggning har under en längre tid genomgått en stor förändring. Lättklinkerbetongs nya hall ger fabriken en utökad produktionsyta med 3000 m2.

 

Läs mer om invigningen

Nyhetsblad 2 2017

Bra teamkonstruktion på Lättklinkerbetongs konstruktionsavdelning

På kontoret i Ucklum sitter Lättklinkerbetongs konstruktionsteam som dagligen servar både våra kunder, säljare, produktionspersonal och montörer med ritningar och konstruktionsunderlag. 

 

 Läs mer om vår konstruktionsavdelning

Nyhtesblad 2 2017

Bygg Reis Deg 2017

Under hösten kommer vi på Lättklinkerbetong medverka i den norska mässan Bygg Reis Deg som hålls utanför Oslo. Besök Bygg Reis Deg hemsida för mer inforton och chansen till gratis inträdesbiljetter.

 

Till Bygg Reis Deg 2017

Nyhtesblad 2 2017
Nyhtesblad 2 2017

Brf Kanoten,
Karlstad

Kaneltorget,
Göteborg

 

Vill du prenumerera på våra Nyhetsbrev?
Kontakta oss på info@lkb.se och uppge ditt namn, företag och mailadress.

Dela på:
EPiTrace logger